Prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidenentialitate cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental outletcovoare.ro , prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Intrucat unul dintre principiile esentiale ale acestui cadrul legal il reprezinta transparenta, am pregatit aceast document prin care dorim sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam ti protejam datele dvs. cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi in legatura cu produsele ti serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicatiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de Confidentialitate, pentru a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal sau orice modificari ale cerintelor legale. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe website-ul nostru versiunea modificata a Politicii de Confidentialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem ti cum ne puteti contacta

Outletcovoare.ro este denumirea comerciala al L&A Tandemus SRL persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Luceafarul Nr.6 , Timisoara (in continuare “outletcovoare.ro” sau “noi”). In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum ti sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa contactati Responsabilul outletcovoare.ro cu protectia datelor la adresa de e-mail gdpr@outletcovoare.ro sau prin posta sau curier la adresa Str. Luceafarul Nr.6 , Timisoara ( cu mentiunea: in atentia Responsabilului outletcovoare.ro cu Protectia Datelor._

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

  • Cand faceti o comanda pe pe outletcovoare.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numarul de telefon, numele si prenumele;
  • Cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul sau produsele dorite, numele ti prenumele, adresa de livrare, detalii pentru facturare, metoda de plata, numarul de telefon, etc

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Va invitam sa aflati mai multe detalii in acest sens prin consultarea sectiunii privitoare la scopurile prelucrarii de mai jos.
Pe site-ul nostru web putem stoca ti colecta informatii in cookie-uri ti tehnologii similare, conform Politicii de Cookie-uri.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor outletcovoare.ro in beneficiul dvs., acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea ti facturarea acestora;
b) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;
c) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
d) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
e) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile ti serviciile outletcovoare.ro.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea ti executarea unui contract intre outletcovoare.ro ti dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre
Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta ti utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumpararar, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.
Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfatura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

Pentru marketing
Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale ti tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii
In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi ti retrage consimtamantul in orice moment, prin:

Accesarea link-ului de dezabonare afitat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; sau prin
Contactare outletcovoare.ro folosind detaliile de contact descrise pe site.
In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova ti dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija ti luam toate masurile necesare pentru ca drepturile ti libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

Pentru apararea intereselor noastre legitime
Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile ti activitatea comerciala. Acestea pot include:
-Masuri de protectie a site-ului web ti a utilizatorilor outletcovoare.ro fata de atacuri cibernetice:
– Masuri de prevenire ti detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
– Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre ti drepturile ti libertatile dvs. fundamentale.
De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor ti valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma outletcovoare.ro.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plata/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;
– societatilor de asigurare;
– furnizorilor de servicii IT;
– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.
In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

In prezent, stocam ti prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.
Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale dvs. cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal.
Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. Transferurile catre furnizorii de servicii ti alte parti terte vor fi intotdeauna protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum Scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre Statele Unite ale Americii.
Ne puteti contacta oricand, folosind detaliile de contact expuse mai sus, pentru a afla mai multe informatii despre tarile in care transferam datele dvs., perecum ti garantiile pe care le-am pus in aplicare cu privire la aceste transferuri.

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice ti organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atenaia ca transmiterea informaaiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor reaele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte persoane neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveti

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre ti/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. ti dreptul la portabilitatea datelor.
Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.
Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.
Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

Identitate
Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail ti/sau numarul de telfon aferente contului de pe outletcovoare.ro in caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
Onorarii
Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce privette datele dvs. cu caracter personal, cu exceptia cazului in care solicitarea dvs. de acces la informatii este nefondata, respectiv repetitiva sau excesiva, caz in care vom percepe o suma rezonabila in asemenea circumstante. Va vom informa despre orice onorarii aplicate inainte de a va solutiona cererea.
Durata de raspuns
Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede ti sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.
Drepturile tertelor parti
Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile ti libertatile altor persoane vizate.

Drepturi Vizate Descriere
Accesul Puteti sa ne cereti:
sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim,
cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate ti cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti
face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta
informare.
Rectificarea Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.
Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.
Stergerea Datelor Ne puteti cere sa va ttergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
dati curs unui drept legal de a va opune; sau
acestea au fost prelucrate ilegal; sau
ne revine o obligatie legala in acest sens.
Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul
in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: pentru respectarea unei obligatii legale; sau
pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.
Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de ttergere a datelor, deti
acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare
Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul outletcovoare.roiti sa va salvati toate
documentele aferente comenzilor efectuate pe outletcovoare.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre
o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). AZn cazul in care nu efectuati acest demers
inainte de a va exercita dreptul de ttergere, veti pierde toate aceste documente iar outletcovoare.ro va fi in imposibilitate de
a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului de pe outletcovoare.ro
, cu toate datele ti documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.
Restrictionarea Prelucrarii Datelor Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:
acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora;
sau
prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie tterse; sau
acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a
constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfaturare.
Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:
avem consimtamantul dvs.; sau
pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
pentru a proteja drepturile outletcovoare.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.
Portabilitatea Datelor Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent ti care poate
fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie “portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai
daca:
prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs;
prelucrarea se face prin mijloace automate.
Opozitia Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. Cu
caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile ti libertatile dvs.fundamentale prevaleaza fata de
acest interes.
De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri),
fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.
Luarea de Decizii Automate Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand
decizia respectiva: produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau va afecteaza in alt mod similar ti intr-o masura semnificativa.
Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor: ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.; este autorizata prin lege ti exista garantii adecvate pentru drepturile ti libertatile dvs.; sau
se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.
Plangeri Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter
personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:
Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Adresa:G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod pottal 010336, Bucuretti, Romania
Telefon:+40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, ti va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Reamintim faptul ca puteti contacta in orice moment Responsabilul outletcovoare.ro icu protectia datelor prin transmiterea solicitarii dvs prin oricare dintre urmatoarele modalitati:
– prin e-mail la adresa: gdpr@outletcovoare.ro sau
– prin potta sau curier la adresa:Str. Luceafarul Nr.6 , Timisoara cu mentiunea in atentia Responsabilului outletcovoare.ro cu protectia datelor.

Cauta dupa cod
Filtru covoare








Ne gasesti si pe Facebook!

Ultimele covoare vazute

covor shaggy 36656

Cod Produs: 36656

covor piele 36794

Cod Produs: 36794

covoare copii 36664

Cod Produs: 36664

covor piele 36792

Cod Produs: 36792

carpeta ieftina 36605

Cod Produs: 36605

Ultimele covoare adaugate

covor colorat 36797

Cod Produs: 36797

covor shaggy crem 36796

Cod Produs: 36796

covor piele 36795

Cod Produs: 36795

covor piele 36794

Cod Produs: 36794

covor piele 36793

Cod Produs: 36793